Ochrana osobných údajov a jej zmeny po novele od 15. apríla 2014 - Macová, Marcela
Od 15. apríla nadobudla účinnosť novela zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Účelom návrhu novely zákona bolo predovšetkým upraviť niektoré ustanovenia v súvislosti s plnením povinností pri spracúvaní osobných údajov, na ktoré reflektuje aplikačná prax úradu, ako aj subjektov, na ktoré sa zákon vzťahuje.