Správanie spotrebiteľov sa mení
Vzdelávanie obyvateľstva a podpora spotreby slovenských výrobkov - projekt Kvalita z našich regiónov. 4. rok projektu. Význam preferovania pri nákupe slovenských výrobkov pred zahraničnými. Či už ide o potraviny, priemyselný tovar alebo služby.