K niektorým otázkam spoločenskej triedy a sociálneho statusu v slovenskej spoločnosti - Sopóci, Ján
Charakterizovanie sociálnej stratifikácie slovenskej spoločnosti a určovanie pozície jednotlivcov v systéme sociálno-triednych a statusových nerovností obyvateľstva Slovenskej republiky.