Kreditná karta je dobrý sluha, no zlý pán - Škriniar, Pavel, 1979-
Kreditná karta znamená pôžičku, ktorú treba vrátiť. Kto neustriehne dátum splatnosti, musí počítať s úrokmi orientačne na úrovni 20 percent ročne. Banka nezískava na tých, ktorí vedia kreditnú kartu používať. Ako teda pripraviť banku o potenciálny výnos.