Bez dobrého poistenia riskujete celý majetok aj úspory - Veselá, Juliana
Rady, ako uvažovať nad poistením majetku a zodpovednosti za škodu tak, aby poistenie skutočne chránilo. Poistenie nehnuteľnosti treba starostlivo vybrať. Povinné zmluvné poistenie auta a havarijné poistenie. Sedem rád, ako si ochrániť majetok. Poistenie zodpovednosti za škodu ochráni pred dlhmi.