Svého zakladatele přežije jen třetina rodinných firem - Červenková, Alena
Rodinný bizniz má svoje špecifiká. Veľmi citlivy je okamžik, keď dochádza k výmene generácií. Tzv. nástupníctvo je proces, ktorý sa celosvetovo podarí len v každej tretej rodinnej firme. V Českej republike chýbajú skúsenosti s tým, že deti často nemajú záujem o obchody svojich rodičov. Novinka pre české rodinné firmy.