Životné poistenie na Slovensku a v Európe - Baláž, Vladimír
Trh životných poistiek na Slovensku a v Európe. Faktory, ktoré pôsobia na rozvoj trhu so životným poistením. Predpísané životné poistenie na obyvateľa a rok vo vybraných krajinách. Podiel predpísaného poistného na mzdách v SR. Čo sa predáva na Slovensku a čo v Európe.