Convergence of the tax burden, tax revenues and implicit tax rates in the European Union member states - Bušovská, Monika
Tvorba jednotného thu a integračné procesy v Európskej únii. Unifikácia fiškálnej politiky členských krajín. Konkrétnymi meraniami konvergencie daňového bremena, daňového mixu a daňovej sadzby skúmané plnenie cieľa v analyzovanom období.