Kontexty současné finanční a hospodářské krize a vývoje na trhu práce v České republice - Czesaný, Slavoj
Analýza výkonnosti trhu práce v Českej republike v predkrízovej a krízovej faze hospodárskeho cyklu v rokoch 2000-2012.