Podiel príjmu z úrokov a podnikania na disponibilnom príjme domácností SR - Ostrihoň, Filip
Výpočet disponibilného príjmu domácností SR, ako aj jeho základných zložiek, prostredníctvom mikrodát výberového zisťovania EU-SILC a prierezových váh, spolu s výsledkami.