Sociálno-daňové súvislosti so zameraním na zamestnanosť vo vybraných krajinách V4 - Vavrová, Katarína, 1960-
Sociálne prvky zdanenia v legislatíve Slovenskej republiky. Sociálne prvky zdanenia v Maďarsku a v Českej republike. Komparácia sociálnych prvkov zdanenia v Slovenskej republike, v Českej republike a v Maďarsku.