Výučba účtovníctva na obchodných akadémiách cez prizmu školskej reformy v Slovenskej republike - Novák, Jaromír, 1978-
Potreby pedagogickej praxe na stredných školách, nové podmienky a výzvy vyplývajúce z reformy školského systému v Slovenskej republike. Návrh vzorových základných pedagogických dokumentov pre stredné odborné školy s ekonomickým zameraním, osobitne pre obchodné akadémie.