Faktory míry materiální deprivace v České republice a jejich vztahy k typu domácností - Řezanková, Hana
Analýza materiálnej deprivácie na základe dát získaných v roku 2011 v rámci šetrenia "Životné podmienky", do ktorého boli zahrnuté domácnosti ČR.