[Metodologie sociálních věd] - Pauhofová, Iveta
Recenzia na publikáciu, ktorá v siedmich kapitolách nastoluje a v rámci širokej variety názorov vedeckej obce diskutuje kľúčové problémy, ktoré s metodológiou sociálnych vied súvisia.