Cargo sa presúva do starého železa - Kováč, Ján
Riešenie zadlženosti Železničnej spoločnosti Cargo predajom vozňov. Privatizácia dcérskej spoločnosti Cargo Wagon švajčiarskou firmou AAE Ahaus Alstätter Eisenbahn. Odpredávanie starých lokomotív. Krehká stabilita Carga.