Nepoštová pošta - Legéň, Marek
Nová koncepcia Slovenskej pošty postavená na transformácii poštovej siete na univerzálnu pobočkovú sieť. Finančné problémy a prepúšťanie zamestnancov. Novinky v pobočkách. Spoločné projekty s Poštovou bankou. Návrat k telekomunikačnému biznisu. Balíkový trh ako významná priorita.