Kombinace práce, rodiny a soukromého života v životních obdobích bez dětí v domácnosti - Maříková, Hana
Faktory, ktoré majú vplyv na kombináciu pracovného a súkromného života pracujúcich ľudí v rôznych fázach života. Vzťah práce a rodiny, problematika a perspektívy pracovného a súkromného života.