Ako vyhovieť najnáročnejším - Jesný, Martin
Predaj luxusných automobilov renomovaných značiek. Ziskovosť luxusnej značky. Odbyt luxusných značiek založený na dlhodobých vzťahoch so zákazníkom. Superšportové vozidlá. Konkurencia automobiliek. Čoraz väčší podiel žien v luxusnej klientele. Predaj prémiových značiek v r. 2013.