Finančné výkazy subjektov verejnej správy - Kordošová, Alena, 1970-
Charakteristika finančných výkazov. Finančný výkaz o plnení rozpočtu a nerozpočtových pohyboch na účtoch verejnej správy. Predkladanie finančných výkazov.