Problema izbytočnogo obrazovanija v kontekste trudoustrojstva vypusknikov vuzov - Gonda, Vladimír
Problém absolventov vysokých škôl s adekvátnym zamestnaním. Očakávania vysokoškolských študentov v Ruskej federácii. Nárast záujmu o vysokoškolské vzdelanie v Ukrajine. Disproporcia medzi množstvom absolventov vysokých škôl a ponukou na trhu práce.