Změny reprodukčního chování v České republice a jeho důsledky - Langhamrová, Jitka
Stručná analýza demografických zmien v Českej republike. Výrazné zmeny v populačnom vývoji za posledných 20. rokov, spôsobené celkovou premenou spoločnosti.