Úloha ministerstev práce a veřejných služeb zaměstnanosti: výzvy a reformy v České republice a v zahraničí - Vychová, Helena
Súčasná problematická situácia služieb zamestnanosti, ich kvalita v rámci Európy a OECD. Vzájomná súvislosť medzi fungovaním služieb zamestnanosti a riadením a organizáciou ministerstiev práce.