[Lineárne programovanie pre manažérov] - Furková, Andrea, 1975-
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom je poskytnúť prehľad o problematike lineárneho programovania, vybraných modeloch a metódach vrátane ilustrácie na konkrétnych príkladoch.