Zamestnávanie študentov a daň z príjmov v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Študenti a zdaňovanie príjmov z pracovno-právnych vzťahov. Výpočet čistej mzdy študenta VŠ - zamestnanca v pracovnom pomere a pracujúceho na dohodu.