Tretí energetický balíček Únie prichádza - Hudec, Marián
Informovanosť a transparentonosť investícií do elektroenergetických prenosových sústav na celoeurópskej a regionálnej úrovni. Energetická bezpečnosť v súlade s desaťročným plánom rozvoja sústavy ENTSO-E (European Network of Transmission System Operators for Electricity).