Aspekty informačnej bezpečnosti v podnikovom prostredí - Cárachová, Magdaléna
Informačná bezpečnosť v podnikovej sfére - personálne zaistenie bezpečnosti, bezpečnostná politika firmy, bezpečnostný projekt, bezpečnostný zámer, bezpečnostné smernice. Analýza a riadenie rizík. Informačná bezpečnosť sa stáva stále dôležitejšou oblasťou riadenia podnikateľských subjektov.