Nové technológie riešia staré problémy - Hudec, Marián
Nové technológie pri spracovaní odpadu, ktorý môže poslúžiť ako palivo pre výrobu energie alebo sa po úprave znova použiť ako pôvodná surovina. Medzi nové technológie patrí aj spôsob regenerácie opotrebovaného oleja, vyvinutý na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.