Majú dopravcovia a špeditéri dôvod na optimizmus? - Valchovičová, Viktória
Rast ekonomiky, podiel cestnej dopravy, zvyšovanie nákladov a súčasný tlak na ceny autodopravcov. Požiadavky klientov na kvalitné logistické služby za priemerané ceny. Súčasný obraz logistiky na Slovensku.