Rozvoj zamestnancov umožňuje rozvoj spoločnosti - Tejnorová, Jitka
Práca a rozvojové programy pri práci s talentami. Stratégia rozvoja s jasne definovaným ceľom. Koho zaradiť do programu, identifikácia a nástroje hodnotenia talentov. Kariérový rast a spätná väzba.