Univerzity majú dva problémy - slabú kvalitu a zlú štruktúru - Kremský, Peter
Rozhovor s prezidentom Zväzu automobilového priemysku (ZAP), Jaroslavom Holečkom, o problematike pracovných síl a vzdelávania na Slovensku.