Vplyv motivačných faktorov a odmeňovania na zyšovanie pracovného výkonu zamestnancov - Jarina, Ladislav
Podstata, riadenie a hlavné ciele riadenia pracovného výkonu. Motivácia ako nástroj zvyšovania výkonu zamestnancov. Proces motivácie. Nástroje zvyšovania motivácie zamestnancov.