Značka ako faktor vplývajúci na výber zamestnávateľa - Majerová, Jana
Značka ako zdroj konkurenčnej výhody. Branding zamestnávateľa a jeho špecifiká v Slovenskej republike. Vnímanie značky z perspektívy zákazníka a zamestnanca.