Success evaluation of small and medium-sized enterprises in terms of their participation in the internationalization process - Kubíčková, Lea
Kľúčové faktory, ktoré určujú úspech malých a stredných podnikov v procese internacionalizácie v rôznych oblastiach podnikania v Českej republike. Ochota malých a stredných podnikov k účasti na procese internacionalizácie.