<The> Implementation of internal communication system as a way to company efficiency - Holá, Jana
Implementácia internej komunikácie v strategickom riadení spoločnosti znamená prijať zamestnancov ako komunikátorov a partnerov a tvorí najdôležitejší prínos pre spoločnosť. Spoločnosti, ktoré vo svojom strategickom riadení uplatňujú internú komunikáciu majú výrazne vyššie vyhodnotenie efektivity. Riadenie internej komunikácie môže ovplyvniť konkurencieschopnosť spoločnosti v súčasnom globálnom podnikateľskom trhu.