<The> Role of Public Administration in Development of Regulatory Framework - Brocková, Ingrid
Základné prvky pre vybudovanie regulačného rámca a prostredia, ktoré tvoria kľúčové podmienky pre dosiahnutie udržateľného hospodárskeho rastu. Postoje a doporučenia OECD v období globálnej krízy, zvlášť pre Slovenskú republiku.