Organizačné zmeny - nástroj riadenia - Briestenský, Ladislav
Pojem organizačná zmena. Najčastejšie príklady organizačných zmien. Pôsobnosť k rozhodnutiu o organizačnej zmene. Rozhodnutie o organizačnej zmene.