Vzdelávacie programy pre mládež na roky 2014 - 2020 - Hrašková, Dagmar
Dokument " Návrh Stratégie Slovenskej republiky pre mládež na roky 2014 až 2020", je vypracovaný MŠVaŠ SR a popisuje strategické ciele v rôznych oblastiach života mladých ľudí. Stratégia je výsledkom dialógu mládeže so zástupcami štátnej správy, samosprávy a mimovládneho sektora.