Digitálne trhovisko - Medvecová Tinková, Lenka
K výberu reštaurácie stále viac motivujú referencie z webu, či online menu alebo článok. Je to obsahový marketing, ktorý pomôže firme zažiariť. Stačí navštíviť digitálny trh s blogermi. Ako funguje digitálne trhovisko. Výhody platených článkov. Dva fungujúce systémy: PayPerPost.sk a Placla.sk. Šesť fungujúcich digitálnych trhov v Českej republike.