Hotelierkou roka je Iveta Chovanová z Troch Studničiek - Kramárová, Zlatica
Najlepšie ekonomické výsledky za rok 2013 dosiahol hotel Tri Studničky v Jasnej. Ekonomické výsledky a nastavenie cien na princípoch flexi-rate. Kto sú hosťami hotela. Novinky hotela.