Trestnoprávna zodpovednosť mladistvých - Valicová Lichá, Viera
Problematika trestnej činnosti mládeže, jej príčin, dôsledkov, vhodného pôsobenia a trestania. Najovplyvniteľnejšia kategória osôb a jej špecifiká si vyžadujú rovnaký prístup orgánov činných v trestnom konaní vo všetkých smeroch.