Interkultúrna komunikácia v multikultúrnej škole - Kurčíková, Katarína
Udržiavanie priaznivých vzťahov v globalizovanom svete je nevyhnutnou podmienkou pre rozvíjanie interkultúrnych komunikačných zručností. Komunikácia medzi dvoma kultúrami je náročný proces pri ktorom môže dochádzať k zložitým situáciám. Interkultúrna komunikácia sa stáva súčasťou profesionálneho života.