Interkultúrna kompetentnosť - integrálna súčasť kľúčových kompetentností moderného manažéra - Ali Taha, Viktória
Kompetentnosť z pohľadu vedeckého výskumu. Interkultúrna kompetentnosť a pojmy s ňou súvisiace.