Ako sa zotavuje po kríze ekonomika SR a jej podniky? - Sovíková, Daniela, 1983-
Prezentácia vývoja slovenskej ekonomiky a jej významnej zložky - podnikovej sféry. Previazanosť makro a mikro úrovne, jej intenzita. Výkonnosť slovenskej ekonomiky. Prosperita slovenských podnikov.