Etické a zodpovedné vodcovstvo v podnikoch na Slovensku. - Ljudvigová, Ivana
Výskum v oblasti postoja lídrov (manažérov a podnikateľov) k etike, zodpovednostnému podnikaniu, korupcii, resp. protikorupčným opatreniam.