Správa o stave vytvárania podmienok inkluzívneho vzdelávania pre žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia - Kozelová, Beata
Stav a úroveň výchovy a vzdelávania žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia v školskom roku 2012/2013 v Slovenskej republike.