FATCA přispěje k boji proti daňovým únikům - Matejová, Martina
Uzatvorenie dohody FATCA (Foreign Account Tax Compliance Act) medzi Českou republikou a Spojenými štátmi americkými, ktorá prispieva k boji proti daňovým únikom, je jednou z hlavných priorít Ministerstva financií ČR.