The significance of global market data for smart E-Procurement processes - Szabo, Stanislav, 1970-
Efektivita verejného obstarávania a jej závislosť od adekvátnych rozhodovacích procesov v oblasti výberu víťaza súťaže. Porovnanie významu globálnych trhových a vnútorných podnikových dát pri rozhodovaní obstarávacích manažérov. Na simulácii prostredia podnikateľského a verejného sektora vyhodnotené interné firemné dáta ako preferovanejšie, avšak pre manažérov s rozsiahlejšími skúsenosťani s elektronyckými trhmi sú významnejšie globálne trhové dáta, a tento sa bude zintenzívňovať.