Quo vadis bankopojištění? Co je vlastně bankopojištění? - Lhotská, Kateřina
Pojem bankopoistenie a produkty ponúkané prostredníctvom viacerých partnerov. Špecifické oblasti bankopoistenia. Proces distribúcie poistných produktov v dvoch úlohách. Ďalší vývoj v oblasti bankopoistenia.