Deset let českého bankovnictví v Evropské unii - Štěpánek, Pavel
Zhodnotenie desaťročného vývoja bankového systému od vstupu Českej republiky do Európskej únie. Úloha Českej národnej banky. Stabilita a odolnosť českého bankovníctva v posledných rokoch a aktivity k zmierneniu ekonomickej recesie.