Kdy budeme platit faktury z internetového bankovnictví? - Dlouhý, Petr
Komunikácia medzi vystavovateľmi elektronických faktúr a bankami. Elektronická fakturácia od firiem ku konečnému klientovi je na vzostupe. E-fakturácia medzi firmami, business-to-business (B2B) a e-fakturácia firiem voči konečným spotrebiteľom, business-to-consumer (B2C).